Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  vrijdag 25 mei 2018

  Tijdstip opname: 07:31
   
 • Baan open vanaf 7.30 uur
 • Laatste afslag 20.00 uur
 • Baan sluiting 20.00 uur
 • Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts toegestaan
 • Zomergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


Jaarprogramma

Er zijn vandaag geen wedstrijden.
Klik hier voor het volledige overzicht.

Contactgegevens

Adres:
Golfclub Kralingen
Kralingseweg 200
3062 CG Rotterdam

Postadres:
Postbus 4273
3006 AG Rotterdam

Telefoon:
Clubhuis/Restaurant: 010 - 452 22 83
Caddiemaster:          010 - 452 24 75

E-mail:
secretaris@gckralingen.nl

Golfclub

Golfclub Kralingen (‘GCK’) is een actieve vereniging, opgericht in 1982. Er zijn circa 350 leden, waarvan een groot deel heel actief deelneemt aan de vele door de vereniging georganiseerde activiteiten, zoals de Herenochtend op maandag, de Ladies op dinsdagmorgen, de Senioren op vrijdagmorgen en natuurlijk de wedstrijden en evenementen in het weekend, georganiseerd door de Wedstrijdcommissie en de Evenementencommissie.

Voor jeugdspelers tot en met 21 jaar organiseert de Jeugdcommissie groepslessen en wedstrijden.

Op deze pagina vindt u eerst de nieuwsberichten die van belang zijn voor de leden van GCK. In het blok daaronder vindt u de nieuwsberichten van de golfbaan Kralingen.

Vragen en opmerkingen kunt u altijd kwijt bij de communicatiecommissie, liefst per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws Golfclub Kralingen

Privacybescherming 25-05-2018

Golfclub Kralingen gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. U kunt daarover meer lezen in de privacyverklaring van de club. (Klik hier)

 

Kralingsche Golfweek 2018: over een maand barst het los! 23-05-2018

De gezelligste week van het jaar bij GC Kralingen gaat over precies een maand van start. De golfweekcommissie begint op stoom te raken en telt af.

Een groot aantal leden heeft zich inmiddels ingeschreven voor één of meerdere wedstrijden. Bent u lid en wilt u ook meedoen? Wees er snel bij!

Lees meer...

Nieuwe clubkamer 23-05-2018

Met hulp van veel clubleden, die hun handen uit de mouwen staken of een financiële bijdrage leverden, is de clubkamer van het clubhuis gerenoveerd. Dat werd gevierd met een zonnige golfwedstrijd. Klik hier voor het verslag.

Maxima Cup 2018 20-05-2018

De Maxima Cup is gewonnen door Floor Lottman en Ageeth Dirks. Op 15 mei hebben de dames de Maxima Cup gespeeld. Het was een zeer geslaagde dag.

Lees meer...

Echt(e)paren strijden 03-05-2018

Ook dit jaar wordt hij weer gespeeld! Op zondag 27 mei a.s. wordt de enige echte Echt(e) Paren wedstrijd gespeeld. Het deelnemen aan deze wedstrijd is mogelijk voor alle paren die op één adres ingeschreven staan en waarvan er minstens één lid is van onze club. De paren mogen van gelijk geslacht zijn. 

Lees meer...

Nieuws Golfbaan Kralingen

World Amateur Golfers Championship 2018 22-05-2018

WAGC 2018                                                       klik op de vlag

Het World Amateur Golfers Championship, sinds 1995 de sensatie van iedere competitieve amateurgolfer. Het jaarlijks terugkerend toernooi die je het gevoel, de spanning en de sensatie laat ervaren van de professionals op de wekelijkse PGA tour. Inschrijven kan vanaf vandaag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam, actieve handicap, home course en telefoonnummer of via de inschrijfmodule.

De Wereldfinale wordt dit jaar in Johor Malaysia gehouden van 20 tot en met 28 oktober 2018.

Kosten deelname aan de NL finale wordt door Golfbaan Kralingen gesponsord. Dit jaar vaardigt Golfbaan Kralingen 2 winnaars af naar de Nederlandse finale in twee verschillende categorieën!

Voor verdere info verwijzen wij u graag naar www.worldgolfers.nl

Lees meer...

Kralingen app / ballenmachine / WiFi DR 16-05-2018

kralingen app 3 

De Golfbaan Kralingen app is nu verkrijgbaar in de Apple store! Met deze Kralingen IZZIGOLF-App kunt u ballen uit de golfballenmachine halen zonder gebruik van pasjes of munten.

Lees meer...

Hole in One! 16-05-2018

 hole in one caro

Zondag 6 mei sloeg onze pro Caroline Nieuwenhuissen een Hole in One op hole 3! Getuige Renée Dobbelaere, maker van de foto, had haar bal trouwens ook niet onverdienstelijk geslagen!

Vuilniszak / Ballen rapen bij Hole 7 02-05-2018

Geachte golfer,

Wij missen elke dag de vuilniszak uit de prullenbak bij hole 7. Deze vuilniszak wordt leeg gemaakt (afval gaat los in de bak) en vervolgens gebruikt om golfballen in te verzamelen die nog in de wal liggen. We begrijpen dat het aantrekkelijk is om deze ballen te op te rapen echter dit is niet toegestaan. Wij willen u vragen om de vuilniszak te laten zitten en geen ballen te gaan rapen.

button-openwedstrijd

button-egolf4u

button-kennismaken

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Route