Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  donderdag 18 oktober 2018

  Tijdstip opname: 07:23
   
 • Baan open vanaf 8.00 uur
 • Laatste afslag 19.00 uur
 • Baan sluiting 19.00 uur
 • Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts toegestaan
 • Zomergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


Bericht van de wedstrijdcommissie

Hier weer een bericht van de wedstrijdcommissie. De competitieteams zijn klaar en met een wisselend succes: een aantal kampioenen, een deel heeft zich gehandhaafd en helaas ook een degradant  Nu gaan we weer verder met de clubwedstrijden en voor iedereen kansen. Zaterdag 13 mei is al weer de tweede medal van 2017.

Golfer en Golfster van het jaar

Afgelopen jaar heeft de wedstrijdcommissie samen met de handicap- en regelcommissie en het bestuur gekeken naar de puntentelling voor het bepalen wie de Golfer en Golfster van het jaar gaat worden. Graag willen wij iedereen hierbij informeren over de aangepaste puntentelling. Alle dames, heren en jeugdleden dingen mee. Daarom is ervoor gekozen dat wedstrijden die meetellen voor de Golfer en Golfster van het jaar open moeten staan voor alle leden met een minimale handicap van 36 of lager en voor alle leeftijden.

De volgende wedstrijden dingen mee:

Alle zes medals gespeeld tussen maart en september van dat jaar. (Medal 1 en 2 samen, punten op basis van Stablefordscore per wedstrijddag)

GCK Matchplaykampioenschappen.

GCK Strokeplaykampioenschappen.

GCK Stablefordkampioenschappen.

De Presidents Putter.

Meer details over de puntentelling vindt u op deze link. De stand van de Golfer en Golfster van het jaar kunt u elders op de website vindenn. Zie deze link. Hier zal na iedere wedstrijd de nieuwe stand worden gepubliceerd.

Matchplaydag

Een van de leukste dagen op onze kalender, dit jaar op maandag 5 juni 2017 (Tweede Pinksterdag). De inschrijving start op maandag 15 mei a.s.

's-Ochtends speel je twee keer negen holes. Iedereen wordt ingedeeld in groepjes van vier en je speelt tegen iedereen uit je groepje drie holes matchplay. Na negen holes gaan we direct door in nieuwe groepjes van vier en ook dan weer speel je telkens drie holes matchplay tegen elkaar. Na de ochtend gaan de spelers met de hoogste scores door naar de middag voor opnieuw een serie matchplaywedstrijdjes.

Op 5 juni is het vroeg op.

Om 7.30 uur. Uitleg wedstrijd.

Dan 7:45 uur. Vertrek naar holes.

Om 8.00 uur een all tee start

Clubkampioenschappen Matchplay

In het weekend van 10 en 11 juni zijn de Clubkampioenschappen Matchplay.

Heeft iedereen zijn voorwedstrijden al gespeeld? Voor schema‚Äôs kijk in het clubhuis op de prikborden. En voor wie het finaleweekend niet heeft gehaald: kom gezellig kijken.

De wedstrijdcommissie

Ageeth Dirks-De Bruijne, Anke Hamerslag, Eline Balhuizen, Ferry Sommer, Harry Tazelaar, Jaap Jacobi, Johan van Stralen, Martijn Schakel en Michiel de Visser

button-egolf4u

button-kennismaken

Route