Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  donderdag 18 oktober 2018

  Tijdstip opname: 07:23
   
 • Baan open vanaf 8.00 uur
 • Laatste afslag 19.00 uur
 • Baan sluiting 19.00 uur
 • Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts toegestaan
 • Zomergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


Rijnmond Trophy gaat van start.

Het lijkt nog ver weg, maar over een kleine vier weken is het zover: de start van de Rijnmond Trophy 2017. De Rijnmond Trophy werd voorheen - tot ieders tevredenheid - geregeld door Gerrit Oostdijk en Mitchel Kevenaar, maar vanaf dit jaar mogen wij het stokje van Gerrit & Mitchel overnemen.

Voor de nieuwe leden onder ons: De Rijnmond Trophy is een onderlinge competitie tussen teams van Capelle, Oude Maas & Kralingen. De competitie bestaat uit drie netto strokeplay wedstrijden (18 holes). Per team worden vier dames en acht heren opgesteld. De wedstrijden worden gespeeld in drieballen: van iedere vereniging één deelnemer per flight. Per team wordt de slechtste score van de dag weggestreept, dus de beste elf scores bepalen de (netto)eindscore van het team voor die dag. Uiteindelijke winnaar van de Rijnmond Trophy 2017 is de vereniging die na de drie wedstrijden het minste aantal (netto)slagen heeft genoteerd.

De inschrijving is inmiddels geopend op de e-golf4u module op onze website. Er kan voor iedere wedstrijd apart worden ingeschreven. De volgorde van inschrijven is niet bepalend voor eventuele deelname. Wij zullen bij de indeling van de teams ook de behaalde wedstrijdresultaten meenemen. De minimum leeftijd voor deelname is 21 jaar en de maximale handicap 20.0. 

Deelnemers zijn vrijgesteld van greenfeekosten bij deelname op andere banen. De dag wordt besloten met een aangeklede borrel & prijsuitreiking. Het wordt op prijs gesteld als men (in gepaste kleding) aanwezig is bij de borrel van die dag. Samen uit, samen thuis is het uitgangspunt. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro pp. Dit is inclusief koffie bij binnenkomst, consumptiebonnen en een bitterbal na afloop en prijzen voor de dagwinnaars. Toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom tijdens de wedstrijden en de borrels.

In de week voorafgaand aan elke wedstrijd maken wij de definitieve teamopstelling bekend.

Voor in de agenda, de data van de drie wedstrijden:

8 oktober Golfclub Kralingen, starttijd 11.00 uur (shotgun)                                        

15 oktober Golfclub Capelle, starttijd 10:00 uur 

22 oktober Golfclub Oude Maas, starttijd 10.00 uur (finale)

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het alweer een tijdje geleden is dat Kralingen de Rijnmond Trophy heeft mogen winnen..... en daar zouden wij graag verandering in brengen! Dus: schrijf je in voor deze gezellige netto strokeplaywedstrijden als afsluiting van het wedstrijdseizoen 2017. 

We hopen dat we op jullie kunnen rekenen, zodat we iedere wedstrijd een gemotiveerd, gezellig & sterk team kunnen opstellen en zodoende op 22 oktober de fel begeerde schaal op Oude Maas in ontvangst mogen nemen.

Met vriendelijke groet, 

Marco van Wijk, Johan van Stralen & Oscar Balhuizen

button-egolf4u

button-kennismaken

Route