Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  donderdag 18 oktober 2018

  Tijdstip opname: 07:23
   
 • Baan open vanaf 8.00 uur
 • Laatste afslag 19.00 uur
 • Baan sluiting 19.00 uur
 • Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts toegestaan
 • Zomergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


Je hebt clubhuizen en clubhuizen.

Senioren Heren 2 zoeken het in (bijna) België bij een speciaal Clubhuis.

Op vrijdag 6 april  (mooie dag om jarig te zijn trouwens), dit jaar ook trouwens Orthodox Goede Vrijdag, vertrok Senioren Heren 2 vroeg in de ochtend vanaf Golfclub Kralingen richting Zeeuws Vlaanderen. Bestemming Golfclub Oostburg gevestigd op het landgoed Brugsevaart. De weersverwachtingen waren goed en met een soort van vakantiegevoel reden we als team naar het zuiden. Na een kleine twee uur kwamen we aan bij de gastheer.

In Boekarest hebben ze het Huis van het Parlement.

En bij Golfclub Oostburg hebben ze ook hun best gedaan.

We werden dan ook als vorsten onthaald door het team van Brugsevaart.

De ochtendwedstrijden gingen soepel en leidde ons naar een 4-2 voorsprong. Alleen Philip en ik lieten de punten bij onze tegenstanders uit Domburg. Daniel en Leon, Anthony en onze derde Rookie André Seltenrijch denderden over hun tegenstanders heen voordat we konden lunchen.

De wind speelde wat parten, anders hadden we als prinsen kunnen lunchen op het paleisachtige terras. Op naar de singles. Paniek voor de start van onze tweede partij. Daniel was een stukje gaan wandelen in het clubhuis en was verdwaald. Er werd snel in goed overleg wat geschoven met de indelingen. Na een kleine 30 minuten, een amber alert en diverse zoektochten was Daniel weer op het juiste pad gekomen. Toen kon ook flight 2 als flight 4 van start. De singles gingen voorspoedig en leidde tot zelfs grote uitslagen. Daniel kwam binnen met een winstuitslag van 6&5. Maar de topper van dag was onze Rookie André. Hij presteerde het om met 7&6 zijn partij te winnen. Het was de bedoeling dat hij als Rookie en winnaar dit stukje zou schrijven, echter de kramp van zijn grijns na deze overwinning deed zelfs pijn in zijn vingers. Al met al hebben we de tweede partij gewonnen met 14 tegen 4. Waarbij de doelstelling van handhaven zo goed als gehaald is.

Na een heerlijk zuidelijk laat diner reden we voldaan weer richting Kralingen om daar in de vroege ochtend aan te komen. Het traditionele afzakkertje  met Senioren 1 lukte niet meer, clubhuis was dicht en Senioren 1 lag ook al te slapen.

Aanstaande vrijdag mogen we weer richting België, nu niet bij Terneuzen naar rechts, maar naar links naar de Woeste Kop, waar we het op gaan nemen tegen titelkandidaat 1 Cromstrijen.

Namens Senioren Heren 2 

Bijna Rookie af Marc Abbink

button-egolf4u

button-kennismaken

Route