Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  donderdag 18 oktober 2018

  Tijdstip opname: 07:23
   
 • Baan open vanaf 8.00 uur
 • Laatste afslag 19.00 uur
 • Baan sluiting 19.00 uur
 • Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts toegestaan
 • Zomergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


Spannende titelrace strijd verloren op Woeste Kop.

Senioren Heren 2 verliest de koplopers uit het oog op Woeste Kop.

Afgelopen vrijdag 13 april vertrokken we vol goede moed richting Zeeland. Met wat kleine aanpassingen in het team en als joker Dirk Jansen de invaller zagen we kansen om serieus mee te doen om de titel. De overwinning op Domburg gaf ons mentaal vleugels, vooraf dan.

Na een kleine 1,5 uur rijden via Antwerpen kwamen we aan bij de Woeste Kop, die er die dag gelukkig erg braaf bij lag. Er was weinig wind, de baan was droog en de greens mooi gerold. Voor degene die een keertje ergens anders willen spelen, is de Woeste Kop een prima keus. De baan is uitdagend,  tegelijkertijd ook eerlijk, en afwisselend. Kortom alle vooruitzichten waren er om weer een mooie resultaat neer te zetten. Ondanks het wederom grote handicapverschil gingen we in de ochtend voortvarend aan de slag. Dirk en Antonze wonnen gemakkelijk in de ochtend, en ook Captain Philip met Fred pakten de volle winst. Daniel en ik moesten helaas te punten aan Cromstrijen geven. Zo gingen we met een 4 – 2 voorsprong aan de lunch. 

Tijdens de lunch merkten we dat Cromstrijnen aangeslagen was. Ze hadden nooit verwacht achter te komen tegen Kralingen. En wij roken een kans om het in de middag af te maken.

Helaas lukte dit niet. Waar de echte cracks de punten pakten, Dirk versloeg in de eerste flight zelfs zijn handicap 8 tegenstander, en ook Philip won zijn partij. Voor mij was de middag een hole of 6 te lang, Antonze had het ook zwaar en onze laatste flight met Fred, normaal echt zekerheidje, kreeg ook de punten niet mee naar Kralingen. Met een 8-10 resultaat verdampte onze titelaspiratie. Deze keer hadden de Rookies het niet gered en hun lesje geleerd. Als team mogen we gaan toekijken de komende wedstrijden wie van de andere teams kampioen gaat worden. Wordt het Cromstrijen, Brugsevaart of toch de Woeste Kop. Na een heerlijke maaltijd en voor sommigen een kopje koffie vertrokken we toch enigszins teleurgesteld naar huis. 

Rest ons nog een vrijdag om op Domburg te spelen en het spelende deel van de competitie vrolijk af te ronden.

Namens Senioren Heren 2 

Rookie en Wijnhandel Marc Abbink

button-egolf4u

button-kennismaken

Route