Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  donderdag 18 oktober 2018

  Tijdstip opname: 07:23
   
 • Baan open vanaf 8.00 uur
 • Laatste afslag 19.00 uur
 • Baan sluiting 19.00 uur
 • Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts toegestaan
 • Zomergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


De strijd van de echte paren 2018

Op zondag 27 mei vond de jaarlijkse “echte paren” wedstrijd plaats op Golfclub Kralingen. Maar liefst 22 paren namen deel aan deze wedstrijd. Op deze buitengewoon warme meidag was het spannend of het zou gaan onweren, maar slechte weersomstandigheden bleef de deelnemers gelukkig bespaard.

De spelvorm van de wedstrijd is 18 holes Greensome Chapman en de omvang van de flights is vier spelers (twee paren).Dat is altijd even wennen en voorsommigen lastig om “in het spel” te komen. Het viel een aantal deelnemers op hoe stil en geconcentreerd er werd gespeeld tijdens de wedstrijd. Hoe zeer er werd gestreden blijkt ook uit de foto van de gebroken trolley die bij een van de prullenbakken werd aangetroffen. Werd hier frustratie afgereageerd? We zullen het nooit weten.

Begrijpelijk natuurlijk, want er wordt gestreden voor eeuwige roem op het bord in het clubhuis. Bovendien wordt je naam vermeld op de wisseltrofee, de beroemde zilveren sigarendoos.

Tegen 18.00 uur waren alle paren binnen en kon er geteld worden. Bij het begin van de prijsuitreiking werden er allereerst een aantal aanmoedigingsprijzen uitgereikt. Daarna kon de “echte” uitslag beginnen. De paren die als tweede en derde eindigden hadden beide 43 stableford punten, echter het resultaat van de eerste negen holes was doorslaggevend. Hierdoor eindigde het paar Ageeth en Kees Dirks als derde en het paar Carine en Eric van Bommel als tweede. Kirsten en Fred Lammers prolongeerden hun titel en eindigden wederom als eerste met maar liefst 45 punten. Zij werden in het zonnetje gezet met sluier en hoge hoed. Ageeth Dirks had weer erg haar best gedaan op zeer mooie prijzen. De eerste prijs bestond uit twee prachtige rode headcovers met een schattig gehaakt bruidspaartje erop. 

Na de prijsuitreiking bleven de meeste echtparen in het clubhuis voor een heerlijk tweegangen diner. Speciale dank aan het winnaarskoppel Fred en Kirsten voor de begeleidende wijnen. 

Al met al een geslaagde dag. Alle deelnemers hartelijk dank voor de inzet en gezelligheid.

Namens de EvCie, Jeanette Wiegers

button-egolf4u

button-kennismaken

Route