Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  dinsdag 16 oktober 2018

  Tijdstip opname: 07:20
   
 • Baan open vanaf 8.00 uur
 • Laatste afslag 19.00 uur
 • Baan sluiting 19.00 uur
 • Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts toegestaan
 • Zomergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


Clubkampioenschappen Matchplay 2018

Op een zonovergoten golfbaan is afgelopen weekend om het Matchplaykampioenschap gestreden. Met een hele serie kampioenen.

Het was een nieuw format, en naar de positieve geluiden te horen een succesvol format. Dit jaar was er voor de verliezers uit 1/8 finale een B-poule opgezet waar ook om een kampioenschap kon worden gespeeld, de verliezers uit de A- en B-poule konden op zondag weer in een Foursome tegen Par spelen. De Senioren hadden hun voorrondes in poules gespeeld tot aan de halve finale, ook een nieuwe opzet. Zo waren de spelers in staat meerdere wedstrijden te spelen en/of het hele weekend te golfen. 

Ook positief: er was publiek, spelers bleven kijken, betere baan bezetting en veel plezier in het spel. Het weer was hieraan natuurlijk ook debet.

De wedstrijdleiding zal uiteraard een en ander gaan evalueren om zo het kampioenschap nog beter te maken, zodat nog meer leden aan dit kampioensweekend plezier kunnen hebben.

De wedstrijden zowel op de zaterdag als op zondag waren spannend en lieten erg mooi golf zien. De uitslagen van het Kampioenschap zijn als volgt;

Foursomes is gewonnen door Ferry Sommer en Laurens van der Lely (37).

De B finale: 4de Johan van Straalen, 3de Rob van Wijk, 2deMarco van Wijk, 1ste Albert Wiggers.

Dames Senioren: 4de Margriet Wehrmeijer, 3de Ageeth Dirks, 2deRenĂ©e Dobbelaere, 1ste Kirsten Lammers.

Heren Senioren: 4de  Michael Armfield, 3de Marc van der Mijn, 2de Dennis Taskasap, 1ste Harry Tazelaar op de 18de hole.

Dames: 4de Barbara Stellinga, 3de Anke Hamerslag, 2de Miriam van Haaren, 1ste Jessica Groote op de 17de hole. Zij prolongeert haar titel.

Heren: 4de Jan van Werkhoven, 3de Matthijs van Haagen 19de hole, 2de Jasper Wehrmeijer en 1ste Edward Meijer op hole 18 na heel spannend duel.

Uiteraard gaan we nog mensen bedanken en wel Floris en zijn team, want de baan lag er prachtig bij en op zaterdag en zondag maaien/ rollen en holes steken. Dank aan SOGK voor hun medewerking. De  horeca met extra vroege opening en onze fotograaf Edwin Hazekamp die weer een mooie impressie (klik hier) heeft gemaakt. Dank aan Dirk Jansen die ook nu weer als Referee het hele weekend aanwezig was.

De wedstrijdleiding kijkt terug op een succesvol weekend.

Met sportieve groet Gerrit, Carine en Jasper.

button-egolf4u

button-kennismaken

Route