Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  donderdag 18 oktober 2018

  Tijdstip opname: 07:23
   
 • Baan open vanaf 8.00 uur
 • Laatste afslag 19.00 uur
 • Baan sluiting 19.00 uur
 • Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts toegestaan
 • Zomergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


CHRISTINE DOUGHTIE HANDICART TROPHEE 2018

 

                                   

Zaterdag 7 juli is op zonnig en warm Kralingen weer gespeeld om de Christine Doughtie Handicart Trophee.

 

Vanaf 10.30 uur kon eenieder zich melden aan de wedstrijdtafel en was iedereen gezellig op het terras aan het bijpraten met de oude bekenden die deze wedstrijd een warm hard toe dragen. Er waren ook weer spelers van Capelle die graag bij ons de wedstrijd spelen. Na een kort welkom, in bijzonder aan de familie Doughtie, en info over de wedstrijd ging men naar de hole waar vanaf gestart zou gaan worden. Om 12.00 uur precies gaf  “Mister Handicart” Aad van Esch het startsein. Als vanouds stond de haringkraam van Aad weer bij hole negen waar Wilma de visjes klaar stond te maken. Iedereen die langs kwam kon naar hartenlust haring eten. De horeca stond er naast met allerlei drankjes want: “Vis moet zwemmen”!

De wedstrijd verliep uitstekend. De Neary op hole 3 en op hole 9 was er een Leary. Tussendoor was er voldoende tijd om een visje te pakken. Aad had zijn rijk gevulde prijzentafel klaar gezet en voor de tombola was dit jaar een kaartspel belangrijk. De deelnemers konden voor 10 euro een kaart kopen en die correspondeerde dan met een zelfde kaart op de prijs. Dit is iets wat je wel aan Aad kunt overlaten! Als topstuk dit jaar was er een ets, beschikbaar gesteld door Pauline Keizer. De ets was gemaakt door haar vader, die een gerespecteerd kunstenaar was. Dit stuk werd middels een veiling verkocht.

Om 17.00 uur was iedereen aanwezig op het terras en kon Aad zijn feestje beginnen. De resultaten van de wedstrijd werden verwerkt en was de winnaar bekend. De uitslag was als volgt: Neary dames: Miriam van Haaren; Neary heren: Andre Meijer; Leary dames: Miriam van Haaren en Leary heren: Jan Kevenaar. De winnaars die naar de Regiofinale gaan op 27 september op Cromstrijen zijn: Pauline Keizer, als tweede geëindigd met 40 Stablefordpunten en op de eerste plaats met 44 stabelfordpunten Kirsten Liem-Doughtie. Zij prolongeerde hiermee haar titel. Na het officiële gebeuren ging Aad los en werd er weer veel geld opgehaald.

Door het inschrijfgeld van de spelers, de tombola, spontane donaties van Jaap Peters, John Kimmel, Hans Zaalberg en Ewout Hoogewerff kunnen we nu bekend maken dat er 1790 euro is opgebracht. Een fantastisch mooi bedrag waar we trots op mogen zijn en waar de Stichting Handicart erg blij mee is.

Wij bedanken de sponsoren: Ron van Onlangs, Marieke Mouton, Hans Kramer, Pauline Keizer, Ton Scholten, Aad van Esch, SGK, Horeca Ed Kroon. (excuus mochten we iemand vergeten zijn)

En natuurlijk bedanken wij ook alle deelnemers voor jullie gulheid.

DANK!!!!!

Tot volgend jaar Aad van Esch en Gerrit Oostdijk.

button-egolf4u

button-kennismaken

Route